Lite solsken?

(C) www.tusenett.blogg.seSammy
(C) www.tusenett.blogg.se
Imorgon så är det äntligen, äntligen april!Vit dröm.

Snart så kommer det svåraste köpet på året. Skolavslutnings&konfaklänningen.
Den ska vara vit, gärna söt och spetsig, men inte för tantig - och inte för utmanande, vem vill ha en navelsdjup urringning till släktträffen efter konfan?

Denna pudding kommer från bikbok, 399 kronor.
http://bikbok.com/en/collection/Category/Dresses/Lolitadress1/?utm_source=internal&utm_medium=relateditems&utm_campaign=tagging

Regn.

(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
Det regnade oavbrutet hela eftermiddagen hos oss, så jag "passade på" att gå ut och fota.
Även om regn in brukar förknippas med någonting possitivt, så tycker jag ärligt talat att det är jätteskönt med lite regn för omväxlings skull. Jag hoppas att inte en endaste liten snöflinga vill lägga sig på marken i den här delen av landet de närmaste åren...

Fotobomb del 2.

Mera bilder sen igår:
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se

TS.

Ett smyckesmärke som jag är helt galen i är Thomas Sabo...
Thomas Sabo är ett varumärke som startades 1984 av en ung man som hette just Thomas Sabo. De tillverkar silverarmband och berlocker, + klockor och massor av annat snyggt. Allting är gjort i guld och är emaljerat och fixat, väldigt fint men kanske lite väl dyrt...
Sen jag fick ett armband i födelsedagspresent har jag börjat med min lilla samling. Det har knappt gått en dag sen dess då jag inte har på mig armbandet och det känns alltid som jag saknar någonting runt armleden de dagar jag inte har på mig det.
Ställen man kan köpa Thomas Sabo på:
http://shop.thomassabo.com/SE-en/sterling-silver
http://www.thecharmsshop.se/

Fotobomb del 1.

(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se

Strålande dag.

Imorse så vaknade jag vid nio, det var alldeles härligt att bara njuta av att det äntligen var lördag... Sen så gav jag mig ut och joggade 6 kilometer. Det är väldigt fint väder men jag tog inte med kameran.
Lite bilder från då jag fotograferade förra onsdagen:
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
(C) tusenett.blogg.se

Earth Houer.

(C) www.tusenett.blogg.se
(C) www.tusenett.blogg.se
"Pappa, ikväll så är det Earth Hoer. Vi måste släcka ner alla lampor och ställa fram stearinljusen, det kommer bli jättemysigt."
"Aldrig i livet. Earth Houer gör ändå inte någon skillnad i huvud taget."
"Nu låter du som en tråkig konservativgubbe."
"Ha! Ska du säga. Imorse då jag kom ner till frukosten så var alla lysen i köket tända sen att ni hade ätit frukost tidigt på morgonen, och igår då jag kom hem från jobbet så var hela hallen tänd trots att solen sken utanför. Varför ska man hålla på att fjanta sig med att släcka ner alla lampor i hela huset på lördagskvällen då alla skiter i att släcka då de går till skolan resten av veckan?"

Jag erkänner att inte kan göra något annat än att hålla med. Tänk hur stört mycket energi och resurser världen skulle sparat om alla tog tummen ur röven och släkte lampor, stängde av sina datorer då de inte ska sitta vid sin dator på ett par timmar för att man inte orkar vänta i 2 minuter för att sätta på den, och tänk om alla människor som tar bilen till mataffären då det bor i ett promenadavstånd ifrån eftersom att de tycker att det är sjukt jobbigt att dra hem några liter mjölk i en kasse plastkasse?
På tal om plastkassar, hur många köper en ny kasse varje gång de ska betala i matbutiken eftersom att de har glömt att ta med sig en begagnad plastkasse?
Nä, det tänker ingen på. Däremot så släcker alla lydigt ner sina lampor den timmen i veckan som man behöver elektriciteten mest under hela veckan eftersom att självaste kungen gör det. Urfjantigt.

Shopping.

Mjukisshorts, 79 kr, HM.Jeansshorts, 79 kr, HM.
(C) www.tusenett.blogg.seSkjorta, 199 kr, HM. Byxor, 399 kr, Dbrand (från A6 outlet).
Hej alla bloggläsare! Det var ett tag sen.
Idag så tillbringade jag eftermiddagen på A6. Det var riktigt, riktigt kul!
Det blev rätt så mycket som jag shoppade också. Ingenting vidare märkvärdigt, men det var väldigt gött ändå :).

RSS 2.0